Donaties

Donaties

Wanneer U onze stichting een warm hart toedraagt en een donatie/ schenking wilt geven, dan kunt u deze overmaken op NL88 TRIO 0390273104, SIEN-N Groningen.

ANBI

De Stichting Industrieel Erfgoed Noord-Nederland is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekend dat u uw gift aan SIEN-N kan aftrekken van de belasting. Ons fiscaal nummer is: 8052.25.523, KvK nummer 41010543.

Bestellen Verjaardagskalender

De mooie full colour verjaardagskalender ‘Nog vele jaren’, uitgebracht door SIEN-N, bevat prachtige foto’s van industrieel erfgoed in de drie noordelijke provincies. De foto’s zijn gemaakt door de bekende vakfotograaf Omke Oudeman. De twaalf maanden laten  strokartonfabriek ‘De Toekomst’ in Scheemda zien, de chocoladefabriek ‘Van Houten’ in Wedde, het graanpakhuis in Dokkum, de Havelterschutsluis in de Drentse Hoofdvaart, de watertoren van Coevorden, de elektriciteistcentrale van Veenhuizen, sigarenfabriek ‘Insulinde’ in Groningen, een gietijzeren grenspaal in Opende, de aardewerkfabriek van de firma Tichelaar in Makkum, het station in Valthe, de hefsluis in Ten Boer en de luchtwachttoren in Tranendal bij Heiligerlee.

U kunt de kalender bestellen door betaling van € 10,- (incl. verzendkosten) op NL88 TRIO 0390273104, SIEN-N Groningen met vermelding van het postadres waar de kalender(s) heen gezonden moet(en) worden.